Personlig Träning

Oavsett om du är träningsvan eller aldrig har tränat så kanske du behöver någon som peppar dig och hjälper dig att sätta mål och får dig att nå dessa! Som personlig tränare kan jag hjälpa dig att lägg upp en träningsplan som passar just dig.

Vill du springa Maraton eller Blodomloppet, rehabilitera dig från en skada eller bara hitta tillbaka till den form du hade som ung? Oavsett vad det gäller så hjälper jag dig och peppar dig på vägen mot målet. Vi tränar med fördel utomhus i vackra Hågadalen! Men om du vill kan vi även träna inne i min studio!

I träningsstudion kan du jobba med vibrationsträning, en mycket tidseffektiv form av styrketräning som genom vibrationer aktiverar en större del av muskeln samt tränar balans och motorik. Funktionell träning med bollar, band, fria vikter och egen kroppsvikt samt Redcord en form av repträning eller slyngträning som det också kallas. Vill du ha mycket stöd och peppning så ses vi ofta, vill du bara ha ett tränigsprogram för att sen sköta din egen träning kan vi ses mer sällan och stämma av hur det går. Det är du som väljer, du betalar bara för den tid du tränar. Inga medlemsavgifter eller årsavgifter som tickar på även när du inte är på gymmet. Alla männinskor kan träna och det finns en trängsform som passar alla, jag hjälper dig att hitta just din form!


TRÄNA I EN LITEN GRUPP!

I en PT-grupp får du träna tillsammans med 4-6 andra med hjälp av en Personlig Tränare, det blir roligare, billigare och du får mycket bra resultat och ofta många skratt tillsammans med de övriga i gruppen. Vill du starta en grupp med dina vänner så hör av dig så kan vi hitta en tid

 

Total livsstilsförändring av typ "Biggest looser utan TV kameror" För dig som har försökt förut men inte lyckats på egen hand och nu bestämt dig för att verkligen ta tag i din hälsa. Vi ses minst 50 gånger under ett år och har dessutom kontinuerlig mail/SMS kontakt. Ring för mer info!

Alla kan lyckas bara viljan finns! Men lite hjälp på traven skadar sällan...

 

 

 


Vibrationsträning och RedcordDSC 4916